you could try here sunporno.com orgies sex with sexy german babe.

Styr – Regenair Scandinavia har utvecklat en ny Kontrollpanel och ett nytt styrprogram

Regenair Scandinavia har utvecklat en ny Kontrollpanel och ett nytt styrprogram till sina unika Luftbehandlingsaggregat serien RG, RGSP och RGS. Vi använder Crouzet Micro-PLC Millenium till alla våra luftbehandlingsaggregat. I dagsläge skickar vi alla aggregat, om inte annat överenskommits, färdigkopplade och klara för drift. Med webbläsare har du även möjlighet att använda fjärkontroll via nätverk eller webben för att övervaka och styra dina ventilationsaggregat.

Millenium 3 är en kompakt styrenhet med kraftfulla funktioner som ger möjlighet att bygga både enkla och mer komplexa styr- och övervakningsfunktioner.

Vår nya styrteknik sitter inbyggd i alla luftbehandlingsaggregat. Detta underlättar för våra kunder vid inkoppling och implementering av ventilationsaggregatet till ventilations-systemet. Flera funktioner såsom t.ex. nattkyla och forcerad drift eller tillbehör som t.ex. extern display, är möjliga att välja vid beställning. Hör gärna av dig till din närmaste Regenair återförsäljare så berätta vi mer.telegu sex devastated teen beauty pussy licked by her friends mom.